Download pdf
Download sample

Mødet med Maria Magdalene

Fra et af møderne med Maria Magdalene 6. september 2015:

"Vores opgave sammen, er med de andre af de 7 kvindelige disciple. Vi skal mødes i Avalon næste år. Det vil blive yderligere åbenbaret for dig hvilken stor opgave vi alle 7 har sammen. Grunden til at Karlsvognen gjorde så stort indtryk på dig, var at den er symbol på at vi 7 skal samles i Avalon. Det er et symbol på, at vi 7 kvindelige disciple træder mere frem her i Den Nye Tid - Den Nye Verdensimpuls.
Vi mødtes for 2.000 år siden og vi skal mødes igen, for at videreføre det arbejde, vi påbegyndte dengang. Du har fået til opgave at åbenbare os for verden igen, gennem dine bøger. Vi har brug for dig, for at åbenbare de 7 kvindelige disciple.

31. juli 2016
Maria Magdalene:
"De næste par år skal vi mødes jævnligt på de indre planer om natten. Det bliver også sammen med de mandlige disciple. Vi havde alle en opgave for 2.000 år siden med at hjælpe Jesus med at få Kristusimpulsen ned i jorden - det maskuline - vertikale.

Nu skal vi alle mødes og få Den Nye Verdensimpuls manifesteret ud i verden. Det er opstandelseskræfterne, som nu skal bredes ud - det Feminine - horisontale.

Vi er de nye apostle, der skal bane vejen for Den Nye Verdensimpuls, ligesom vi var med til at bane vejen for Kristusimpulsen for 2.000 år siden. Tiden er kommet for forvandling af Jorden og Menneskeheden. Det gamle skal rystes og slippe sit tag i Jorden, så det nye kan få plads til at overtage. Det er nu i denne tid at Lyset for alvor kan komme til Jorden. Det er NU at Den Gyldne Civilisation for alvor viser sig. Processerne er i gang over hele Jorden. Det er samarbejdet af Lys-og gralsarbejdere, der for alvor har sat processen i gang. Nu skal der arbejdes for, at Lyset bliver manifesteret på Jorden".

Indeholder:
Kristusimpulsen
Mødet med Maria Magdalene
Avalon 2015
Johanna
Den Nye Verdensimpuls
Den Gyldne Stråle
Tjeneste for Den Nye Verdensimpuls
Pistis Sophia
Island maj 2016
Avalon juli 2016
14,94  USD
Buy Pdf (e-book)
 
Edition
Printed pages
Publish date25 Sep 2016
Published bySaxo Publish
Languagedan
ISBN pdf9788771433265