Pitch Deck – Sådan lander du din første investering

Køb trykt bog
 
317,69 DKK
Funding er en jungle!
... Men det behøver det ikke at være for dig!

" Jeg har skrevet den komplette manual til dig, der skal ud og søge funding. Bogen indeholder alt vores materiale, lige fra vores eget pitch deck og en optagelse fra et event til en dybdegående beskrivelse af hele processen - og med overvejelser om, hvad vi ville have gjort anderledes i dag" udtaler forfatteren.

Bogen bygger direkte på eManagers erfaring, hvor de både har rejst 1 mio DKK samt gået glip en kapitalrunde på 4,5 mio DKK. 

Kort sagt har Rasmus skrevet den bog, han selv gerne ville have læst, inden de gik ud og søgte funding. 

Med forord af Lars Tvede og en udtalelse af Martin Thorborg er ”Pitch Deck” den eneste rigtige bog til iværksættere, som skal ud og søge funding første gang. 

Bogen er bedst til dig, som... 
... er på bar bund vedrørende alt fra, hvordan du skal udarbejde et pitch deck, til hvordan du griber det hele an angående funding. Hvis du er den person, så lover Rasmus, at han kan hjælpe dig godt videre! 

Udtalelser

Martin Thorborg
Direktør i Dinero og investor
Her er bogen, der vil øge dine chancer for en investering mange gange! Bogen er praktisk, forståelig, og vigtigst af alt, så bygger den på erfaring.  

Så for din, min og andre investorers skyld, bedes du læse og anvende denne bog, når du skal ud og søge funding”.

Louise Herping Ellegaard
Iværksætter og investor
Bogen er en fantastisk håndbog i, hvordan man laver sit pitch deck, finder investorer og lander en investering. 

Jeg vil anbefale bogen til alle, der skal søge funding, og mit bedste tip er at læse bogen sideløbende med, at du laver dit eget materiale”. 

Lidt om forfatteren, Rasmus Madsen
Tidligere revisor hos Deloitte med en HD(R) og en kandidatgrad på CBS. Rasmus er iværksætter og har foruden mange spændende projekter bag sig også skrevet den praktiske iværksætterbog ”Det lille skridt”, som ofte bruges på uddannelsesinstitutioner. Senest har Rasmus været med til at sælge den danske succes, Dinero, for over 148 mio NOK.
Udgave1
Trykt sideantal300
Udgivelsesdato06 maj 2021
Sprogdan
Isbn trykt bog9788799958290
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld nu
Sprog:
Dansk
Engelsk
Tysk
Alle andre sprog
Format:
Trykt bog
Pdf
Epub
Lydbog