Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Venetia

Venetia er 25 år, og efter Regency-periodens standard er hun allerede godt på vej til at blive gammeljomfru. Den smukke, intelligente kvinde er ikke interesseret i nogen af sine bejlere, for hun vil kun giftes med en mand, hun virkelig elsker. Da den berygtede lord Jasper Damerel efter mange års rejser vender tilbage til sit gods, der støder op til Venetias, skaber det et vældigt postyr i det lille samfund. Der går endeløse rygter om hans eskapader og ugerninger rundt om i verden, men den ellers så fattede og afklarede Venetia begynder pludselig at mærke den følelse, hun ellers kun har læst om i bøger... forelskelse.

Lord Damerel er tydeligvis også betaget af Venetia, men hun tør ikke give ham sit hjerte, før hun har fundet ud af, om der virkelig banker et blødt og nobelt hjerte et sted i den berygtede libertiners bryst.

Georgette Heyers historiske roman "Venetia" tager os med tilbage til Jane Austens univers af intriger, kærlighed og spændinger i Regency-periodens England. Georgette Heyer (1902-1974) var en britisk forfatter, der er mest kendt for sine Jane Austen-inspirerede historiske romancer og sine thrillere. Hun udgav i en årrække både en romantisk roman og en thriller om året og var en aktiv forfatter indtil sin død i 1974, hvor 48 af hendes værker stadig var i produktion.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages372 Sider
Publish date22 Feb 2022
Languagedan
ISBN epub9788728027325
ISBN audio9788728027486