Read sample
Read

Mindtraps

Lederskabets 5 tankefælder i kompleksitet

Jennifer Garvey Berger har gennem sin forskning i lederskab og kompleksitet fundet frem til fem af de mest skadelige og udbredte tankefælder – mindtraps – når det drejer sig om at lede i kompleksitet. Mindtraps kortlægger tankefælderne og ser på, hvordan de har været nyttige for os indtil nu i en simpel verden, og undersøger hvorfor de ikke længere er gavnlige. Mindtraps giver dig også et sæt effektive nøgler til at låse fælderne op, så du kan slippe fri, og finde nye veje. Du vil opdage, at: 

  • vi sidder fast i simple historier
  • vi sidder fast i vished
  • vi sidder fast i konsensus
  • vi sidder fast i kontrol
  • vi sidder fast i vores ego. 

Forestil dig, at du har et gammelt styresystem på din computer, som åbner dine filer, når du forsøger at lukke dem, og som lukker og sletter dem, når du forsøger at gemme dem. Styresystemet i vores bevidsthed indeholder (som styresystemet i computere) små særheder, når vi arbejder i kompleksitet, og de særheder styrer os i en retning, som er det absolut modsatte af, hvad situationen egentlig kræver.

Mindtraps er skrevet til dig, uanset hvilken slags leder du er; om du er leder på højt eller lavt niveau, om du har en officiel lederstilling, eller om du bare forsøger at være chef i dit eget liv. Hvis dit liv føles mere komplekst, mindre forudsigeligt og mere forvirrende, end det engang gjorde, og hvis du synes, at dine rygmarvsreaktioner af og til fører dig på afveje, kan denne bog forhåbentlig få dig til at forstå hvorfor – og hjælpe dig til at se nye muligheder, skabe nye løsninger og skabe forandringer, som vil gøre dit liv nemmere, og gøre den øgede kompleksitet til en ven fremfor en fjende. 

Ideerne i bogen kan hjælpe dig både på jobbet og derhjemme – lige dér, hvor dit liv føles mest komplekst.
26,17  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages148
Publish date01 Aug 2019
Published byContent Publishing
Languagedan
ISBN print9788793607446
ISBN epub9788793607453