Read sample
Read

Den uperfekte leder

Meningsskabelse og benspænd i en verden på farten

***** Børsen, 2021

Gennem årtier er ledere blevet opflasket med forestillingen om den perfekte leder - altid forrest, glad for magten og i fuld balance og kon­trol fysisk og mentalt. Men perfekte ledere hører de eventyrlige helte­beretninger til. I den virkelige verden snubler de fleste ledere over de menneskelige benspænd, de møder i lederskabet, fordi de netop er mennesker af kød og blod. Det uperfekte er reglen, også selv om man sjældent taler om det.

Med udgangspunkt i egne ledererfaringer og afstikkere til ledelseslit­teraturens store tænkere tegner James Høpner et billede af lederlivet, som det tager sig ud for de fleste helt almindelige ledere - tæt på og uforstilt. Et uperfekt og til tider ensomt liv med tvivl, bekymringer, tun­ge beslutninger, nederlag og hårdt arbejde, men også glæder, triumfer og privilegier. Alt sammen i skyggen af de store krav og forventninger, som omverdenen har til lederne - og lederne har til sig selv.

James Høpner viser i bogen, hvorfor ledere snubler, og hvordan man som leder kan skabe mening i og forsone sig med det uperfekte. For har ledere modet til at stå ved de menneskelige, sårbare sider af leder­skabet, vil muligheden for ny selvindsigt og stærkere mellemmenne­skelige relationer åbne sig.

28,17  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages160
Publish date03 May 2021
Published byAkademisk Forlag
Languagedan
ISBN print9788750058687
ISBN epub9788750058700