Download pdf
Download sample

Du er leder

Ansvaret er dit

Har du viljen til at lede? Og ønsker du at excellere i dit lederskab?

Så får du med denne bog anvisninger og værktøjer til at skabe de bedst mulige resultater som leder. 

DU ER LEDER – ANSVARET ER DIT udfordrer den spørgende ledelsesstil og sætter fokus på de klassiske ledelsesdyder. Det er lederen, der har ansvaret, går forrest, samler flokken, motiverer og leder gruppen mod højere mål.

Virksomhedsejer og topchef Henrik Lind samt HR-direktør og erhvervspsykolog Dion Sørensen giver indblik i og eksempler fra virksomheder og topledelse. De deler deres erfaringer som ledere i blandt andet energiselskabet Danske Commodities, der på 14 år opbyggede en stærk performancekultur og en årlig omsætning på 70 mia. kr. 

Selvom verden er mere kompleks, er ledelsesopgaven uændret. Det er et stort og krævende ansvar at lede andre mennesker – et ansvar, der skal tages alvorligt. For konsekvenserne af dårlig ledelse er enorme, både for virksomhederne, de ansatte og for de ledere, som ikke lykkes i rollen. 

 Med bogen får du syv konkrete ledelsesdiscipliner, der bliver udfoldet i en række praktisk anvendelige værktøjer, som du kan bruge til at udvikle dine ledelseskompetencer og excellere i dit lederskab.
32,10  EUR
Buy printed book
 
Edition2
Printed pages190
Publish date24 Sep 2020
Published byLind Family Invest
Languagedan
ISBN print9788794055062
ISBN pdf9788794055079