Listen to sample
Listen

Den uperfekte leder

Gennem årtier er ledere blevet opflasket med forestillingen om den perfekte leder – altid forrest, glad for magten og i fuld balance og kon¬trol fysisk og mentalt. Men perfekte ledere hører de eventyrlige helte¬beretninger til. I den virkelige verden snubler de fleste ledere over de menneskelige benspænd, de møder i lederskabet, fordi de netop er mennesker af kød og blod. Det uperfekte er reglen, også selv om man sjældent taler om det.
Med udgangspunkt i egne ledererfaringer og afstikkere til ledelseslit¬teraturens store tænkere tegner James Høpner et billede af lederlivet, som det tager sig ud for de fleste helt almindelige ledere – tæt på og uforstilt. Et uperfekt og til tider ensomt liv med tvivl, bekymringer, tun¬ge beslutninger, nederlag og hårdt arbejde, men også glæder, triumfer og privilegier. Alt sammen i skyggen af de store krav og forventninger, som omverdenen har til lederne – og lederne har til sig selv.

"James Høpner er en mester i at reflektere over ledelse. Det er en tankevækkende og kompetent bog, som alle med et ledelsesansvar kan læse med stort udbytte." – Steen Hildebrandt, ph.d., professor emeritus

"En personlig og anderledes bog om ledelse. Du vil sidde med en befriende følelse, når du læser." – Rikke Margrethe Friis, forhandlingsdirektør, Danske Regioner James Høpner er efteruddannelseschef i Praktiserende Lægers Organisation (PLO) og bestyrelsesformand ved Gotvedinstituttet. Han er uddannet cand.merc. fra CBS og har en fortid i forsknings- og uddannelsessektoren, hvor han bl.a. har været gæsteforsker på Uppsala Universitet og Standford University. Derudover har han tidligere været udviklingschef i DJØF. Sideløbende med sit chefjob skriver James Høpner bøger og artikler om ledelse.
21,64  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date18 Feb 2022
Published byAkademisk Forlag
Languagedan
ISBN audio9788728287835