Read sample
Read

Blind hævn

"Brevet udløste næsten et bjergskred i min hjerne. Begivenheder, stemninger, ungdomsdrømme, som for længst havde lagt sig til hvile dybt nede på bunden af min sjæl, blev med ét levende og nærværende.
Er der noget, der kan stimulere en fyrreårigs nostalgiske tilbøjeligheder, er det vel modtagelsen af et brev fra en ungdomsven. En ungdomsven, man ikke har set siden dengang."

Niels-Jørgen modtager en invitation til sin gymnasieven Franks fyrreårs fødselsdag, og han tager glædeligt imod den. Han bliver noget overrasket, da han ankommer til Franks gamle, nedslidte gods og opdager, at Frank i mellemtiden er blevet blind. Men inden de fire andre gamle klassekammerater dukker op, afslører Frank for Niels-Jørgen, at der ikke så meget skal fejres fødselsdag, som der skal gøres regnskab op for en grusom forbrydelse, der fandt sted for mange år siden... Forfatterparret Bent Hendel (f. 1929) og Ellen Hendel (f. 1928) har sammen skrevet en lang række krimier. Bent Hendel fik som den første sin forfatterdebut med krimien "Bliv hvor du er – og gem dig godt" (1972). To år senere udgav Ellen Hendel sin debutroman, der samtidig var et samarbejde med Bent Hendel: "En kniv i ryggen" (1974).
1,16  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages14 Sider
Publish date30 Jan 2018
Languagedan
ISBN epub9788711759226