Heksens alfabet

Buy printed book
 
19,39  USD
HEKSENS ALFABET er en roman, der med ømhed, humor og kærlighed fortæller om moderskab og mørke, arbejde og natur.

Bibliotekaren Kamma længes efter en samhørighed med naturen og savner ritualer, der kan få hende gennem dagene. Hun beslutter at gå i lære som heks.

Kamma er skrøbelig gravid og går til kontrol hos den empatiske læge efter flere afbrudte graviditeter. På arbejdet har hun svært ved at koncentrere sig og føler sig forfulgt af en flok krager i biblioteksparken. Hjemme prøver hun og Mikkel at holde styr på deres urolige datter, Sigrid, mens den datter, de mistede ved fødslen, spøger i natten, når Kamma ikke kan sove.

En dag på biblioteket møder Kamma låneren Birgitte, der ernærer sig som heks. Den håndfaste Birgitte bliver en vejleder for Kamma. Med opbakning fra kollegaerne Gry og Per – en klimaforkæmper, der drømmer om at blive mor, og en amatørbager med hjertet på rette sted – kommer Kamma tættere på den kaotiske natur, som hun både elsker og frygter.

Nanna Goul (f. 1980) er forfatter, skribent ved Dagbladet Information og klimaengageret hverdagsaktivist. Hun har tidligere arbejdet som litteratur- og teaterkritiker, kulturjournalist og redaktør på Weekendavisen. Nanna Goul debuterede som skønlitterær forfatter med romanen Privat skov og har senest udgivet novellesamlingen Erle Perle.
Edition1
Printed pages168
Publish date08 Apr 2022
Published byGads Forlag
Languagedan
ISBN print9788712062394
ISBN epub9788712062400
ISBN audio9788712062431
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook