Der findes en tvilling

Camilla, en ung kvinde fra Amager, får en gammel bog, som hun skal læse. Det er en livshistorie af en kvinde fra hendes mødrene ophav, som er en engel. Det er nu op til Camilla at finde sammenhængen fra bogen og til hende selv. Er hun en efterkommer af en engel? Er det muligt?   
Camilla drager til Luxor for at opfylde det, som bogen beder hende om at finde. Her møder hun medlemmer af ordenen Ordo Amoris – Kærlighedens Orden. Den gemmer på en stor hemmelighed, som ikke på nogen måde må komme i hænderne på Satans yngel i Syrien.   
Uforvarende bliver Camilla inddraget i opgøret mellem Det Gode og Det Onde. Vil det lykkes Camilla at forhindre katastrofen? På samme tid får syreren Abdullah, Satans discipel, til opgave at udslette ordenen og Camilla. Vil det lykkes ham?

Uddrag af bogen 
Camilla rakte ud efter den lille læderindbundne bog. Lige inden hun rørte den, mærkede hun den der sitren igen. Hvad pokker er det, der sker?    
Det så ud, som om lyset flimrede ud fra bogen. Camilla så måbende på den. Det er da en mærkelig bog, tænkte hun og lagde den på bordet. Tager mor og moster gas på mig? Måske håber de på, at jeg tisser i bukserne af skræk. Men den glæde skal de pokker tage mig ikke have. Camilla greb igen bogen, og straks flimrede den. Camilla blev så forskrækket, at hun tabte den med et lille bump på gulvet. Lyset forsvandt. ”Pis.” Hun rejste sig, bukkede sig ned og tog den lille skrøbelige bog op. Straks kom det flimrende lys tilbage. Hun sukkede lettet. Hun håbede ikke, at der var sket noget med den. Hun lagde sig ned igen og åbnede den lille tynde bog. På første side var der et billede. Det var en engel.                 ¨

Om forfatteren 
Heidi Unger (f. 1968) er uddannet social- og sundhedsassistent. Hun er bosiddende i København. Er født bognørd og har siden sin ungdom interesseret sig for historie, bøger og for at skrive. Hun debuterede i 2023 med Mysteriet på Bainesfield Hall.
20,06  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages242
Publish date19 Feb 2024
Languagedan
ISBN print9788776087050