SOM ALDRIG FØR

John er alenefar og drager sommeren 1979 på ferie til Grækenland sammen med sin 6-årige søn og sin gode ven Thomas. Samværet med sønnen er vigtigt for John, men derudover er intentionen også at leve det frie liv med uforpligtende sommerflirter og spændende attraktive kvinder.
Tilfældet vil, at han en dag løber ind i tre danske kvinder, som sammen med deres børn opholder sig på en afsidesliggende kaj ventende på en båd tilbage til den nærliggende by. Den ene af kvinderne tiltrækker sig hans opmærksomhed. Hun gør et dybt indtryk på ham.
Det bliver begyndelsen til et lidenskabeligt men ikke uproblematisk forhold.
SOM ALDRIG FØR er en roman om et forholds udvikling, kærlighedens betingelser, venskabers betydning og ikke mindst vigtigheden af at kende sig selv.
Fortællingen tager sin begyndelse på Naxos og bevæger sig fra København og Nordsjælland til Paris, Amsterdam, Norge, Indien og Sri Lanka.
Undervejs kredses om historiske begivenheder, som indgår i samspillet mellem de to hovedpersoner og deres indbyrdes forståelse af hinanden.

Med SOM ALDRIG FØR debuterer Steen Vejby som romanforfatter. Han har tidligere skrevet fagbøger og både som højskoleforstander og skoleleder arbejdet med forståelsen af relationers betydning for forholdet mellem mennesker. Steen Vejby har også en master i den psykologisk orienterede MMD fra Copenhagen Business School.
28,09  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages342
Publish date30 Oct 2023
Published byForlaget Orbico
Languagedan
ISBN print9788797384503