Stuepigen

Historien om den 18-årige Julia, der i sit sabbatår vælger ar tage et job som stuepige på et slot i Salzburg. Her har hun en affære med greven af slottet. Hun rejser hjem til sine forældre, før hendes sabbatår er forbi. Hun føder en pige, der får navnet Amalie. Man følger dem begge til den dag, hvor Amalie som voksen får et brev fra en advokat.         

Uddrag af bogen 
"De er naturligvis nysgerrig efter at se vores modeller,” sagde Lukas smilende. Han trak to papkasser ned fra en hylde. Så åbnede han den ene. En kvinde lå bukket sammen i kassen. Han tog hende ud. Hun rettede sig ud i fuld størrelse. Det var meget underligt for Julia at se på. Kvinden så helt naturlig ud. Hun lignede en almindelig nøgen velskabt kvinde. Så åbnede han den anden kasse. Nu var det en mand der rejste sig i naturlig størrelse. Julia var sikker på at hun rødmede. Manden var flot, og manglede ikke noget. Hun prøvede at røre ved kvinden. Det var et underligt materiale. Hun begyndte at forstå, hvorfor han sagde at forretningen gik godt.           

Om forfatteren
Bjarne Hatting har en lang række romaner bag sig. ”Jeg skriver den historie, der banker på og vil ind i mit hoved,” siger han.  
21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages270
Publish date17 Nov 2023
Languagedan
ISBN print9788776085148