Brødres bånd

Harry har en medfødt hjertefejl. Han bor med sin bror, Jack, der lider af svær Downs syndrom. Harry arbejder som fisker og kæmper gennem sit ufaglærte arbejde for brødrenes økonomiske velfærd. Harrys skrøbelige helbred truer dog med at fratage ham værgemyndigheden over sin bror, som han fik efter forældrenes død, idet socialforvaltningen ønsker at anbringe Jack i pleje. Harry møder sygeplejersken Daniella Williamson, der skal vise sig at ændre brødrenes liv. Samtidig er kriminalassistent John Evans efter en lang karriere gået i stå. Han døjer med depression og kæmper samtidig for at se sin eneste søn, Daniel, som han har fra et tidligere forhold. Da Jack på vej hjem bliver voldsomt overfaldet, bliver Evans sat på sagen. Harry har dog mistet troen på systemet og tager i stedet tingene i egen hånd.       

Uddrag af bogen 
Nick, du skulle spørge dig selv: Samler du på modgang, eller tager du de chancer, der viser sig? Du bestemmer selv, hvordan verden skal se ud. Uanset hvordan du vender og drejer det, er der ikke noget, som slår hårdere end livet, og det gør ondt. Spørgsmålet er, om du tager imod og kæmper ufortrødent videre eller ej.           

Om forfatteren 
Emil Agertoft (f. 1993) begyndte for 11 år siden med at skrive for noget så simpelt som at blive bedre til at stave. Han har altid fundet en interesse i at skabe historier og besluttede sig for at nedfælde dem på papir.
16,10  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages212
Publish date20 Oct 2023
Languagedan
ISBN print9788776084158