I kærlighedens navn

Bogen om Maria Josefine Adelhoff

Maria, der er datter af en handelsmand, er en ung, viljestærk kvinde, der er atypisk for sin tid. I året 1715 kommer hun med sin far og guvernanten Signe til den caribiske ø Coco Island, der er styret af pirater.    
Fra starten af bliver hun meget draget af en pirat, som hun også forfører. De forelsker sig hovedkulds i hinanden og har til at starte med et hemmeligt forhold.    Maria er ikke bange for at kaste sig ud i forskellige ting, og hvad gør man ikke i kærlighedens navn, selv når det drejer sig om liv og død? I kærlighedens navn er en roman om stor kærlighed, sex, venskaber, pirater, vilde togter, glædespiger, slaver og deres gruopvækkende forhold.           

Uddrag af bogen 
Da Maria vågnede, var solen stået helt op. Hun betragtede smilende støvet, der legede i solens stråler hen over bordet, mens hun hørte den summende lyd af folk nede på gaden. Glæden strømmede igennem hende. Hun følte det, ligesom hun skulle eksplodere af al den glæde, og trommede glad med benene i sengen, hvinende lige så stille over, hvad der var foregået om natten. Hun lagde hænderne på brystet, som kunne hun finde svaret der, og det kunne hun. Hun fortrød intet.           

Om forfatteren 
Maj Isidora Raith (f. 1969) bor på Bornholm med sin mand, som hun har to drenge med. Maj er uddannet køkkenassistent og folkeskolelærer med linjefagene matematik, natur/teknik, religion og billedkunst, men er i dag førtidspensionist. Hun har sin daglige gang som frivillig i et hus for psykisk sårbare.
26,16  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages566
Publish date19 Jan 2024
Languagedan
ISBN print9788776086954