Jørgen søger stadig

Jørgen søger stadig er tredje og sidste del om den 73-årige Jørgen, som i forhold til sin alder stadig er rask og velfungerende modsat sin jævnaldrende kone Karoline, som går med rollator og er afhængig af Jørgens hjælp. Karoline giver Jørgen ret til at have kærester, hvis de blot kan blive sammen. På en gåtur med rollator bliver Karoline ven og senere kæreste med Tommy. Han har for nogle år siden mistet sin kone, Nancy. Alle fire har boet i samme vænge i over 40 år, Jørgen er splittet i, at han stadig har følelser for Karoline, men har brug for noget, som Karoline hverken kan eller vil give ham.

Uddrag af bogen
Plusserne ved Louise var hendes udseende og alder. Hun så yngre og kønnere ud end både Margit og Grete- Louise var otteogtres. Margit var tooghalvfjerds og Grete femoghalvfjerds. Ofte så kvinder først i halvfjerdserne yngre ud end mange af dem, der var sidst i tresserne, men det var altså ikke tilfældet med de tre kvinder, han datede. Men der var flere kvinder i halvfjerdserne, som pludselig fik et markant dårligere helbred, og det var bestemt ikke en kvinde med et dårligt helbred, han var ude efter. Karolines tiltagende dårligere helbred var jo skyld i, at han fra at være tilfreds med at have et godt samliv med Karoline nu i nogle år havde ledt efter en rask kvinde med et udseende, han tændte på, og som ligesom han nød at diskutere kunst, litteratur og politik frem for håndarbejde og bankospil.

Om forfatteren 
Kaj Therkelsen er født i 1948. Han er uddannet lærer i 1971 og læste, samtidig med at han var i fuldtidsstilling, til psykolog fra 1987 til 1992. Han gik på pension i 2015. Jørgen søger stadig er hans 13. roman.
21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages264
Publish date17 Nov 2023
Languagedan
ISBN print9788776085179