Alexa Wu - En International Kærlighedshistorie

Bangkok, 1974. Den 22-årige Alexa Wu arbejder som gogodanser, mens hun drømmer om at blive topmodel og rejse verden rundt. Hun har trodset sine konservative forældre i New York og lever et selvstændigt liv med skiftende elskere og løsslupne fester i den lyserøde villa.

Bangkok, 1975. Alexa Wu er topmodel og har rejst til alle de vigtige modebyer verden over. Nu vender hun tilbage til Bangkok, og i lufthavnen står en ganske særlig mand klar til at hente hende.

New York, 1984. Topmodel Alexa Wu besøger den eksklusive natklub Studio 54 og mindes sine unge dage i det pulserende Bangkok. Det bliver dog ikke ved minderne – for pludselig dukker hendes store kærlighed fra dengang også op.

The Hamptons, 1995. Eks-model Alexa Wu har inviteret sine ungdomsvenner på besøg. De skal spise middag og genoplive gamle minder fra diskotidens Bangkok. Tror de. For hvad skete der egentlig dengang i halvfjerdserne, hvor kærligheden var fri? Alle er nysgerrige efter at høre sandheden om Alexa Wu og hendes elskere …

ALEXA WU er en international kærlighedshistorie fuld af romantik, hemmeligheder og store drømme.
14,09  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages360
Publish date10 Jun 2023
Published byAugusta Publishing
Languagedan
ISBN print9788793918412