Auroras stolthed

Den smukke Aurora Pettigrew har det hele: en kærlig familie, et nydeligt hjem og en bekvem livsstil. Det eneste, hun mangler, er den rigtige ægtemand – og i Auroras øjne er det Reid Sinclair, arvingen til ­Sinclair-formuen. 

Men Reids mor, Julia, synes ikke, at Aurora er god nok til Reid, og hun vil gøre alt for at forhindre en forlovelse. Hun afslører derfor på brutal vis en velbevaret familiehemmelighed, der får Auroras verden til at styrte sammen. 

Da Aurora ikke ønsker at bringe skam over sin familie, flygter hun hjemmefra. Hun forlader sit trygge liv og træder ind i en hård og ukendt verden. I Yorks fattigkvarterer må hun leve side om side med mennesker fra en underverden, hun ikke anede eksisterede. 

Hendes nye liv er skræmmende og udmattende, og hun har svært ved at acceptere sine drastisk ændrede levevilkår. Et tilfældigt møde med en mand fra fortiden giver dog pludselig Aurora muligheden for et nyt liv, men hun har stadig svært ved at glemme Reid, som hun har elsket i årevis. 

Da en tragedie rammer Aurora, slipper de hemmeligheder, hun har kæmpet for at holde skjult, ud, og Aurora står ved en ny skillevej. Skal hun glemme sit livs kærlighed eller kæmpe? 
16,02  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages340
Publish date08 Jan 2024
Published byLindbak + Lindbak
Languagedan
ISBN print9788794384377