Løgn, kærlighed og Breakfast at Tiffany's

Løgnen
Kvinder i Hollywood er ikke andet end kønne ansigter. Men Silvia Bradshaw ved, det er en løgn, og hun er klar til at blive behandlet som en ligeværdig og bevise sit værd som en af Hollywoods nyeste filmklippere.

Kærligheden
Hun og Ben Mason har arbejdet sammen som filmklippere, før Silvia fik sit store gennembrud, så han er den helt rette person at spørge om feedback på hendes første store film. Men lige da deres venskab begynder at udvikle sig til noget mere, kommer en retssag på tværs – en retssag, der ikke kun bringer deres job i fare, men også deres spirende kærlighed. Audrey Hepburn sagde engang: ”Det vigtigste er at nyde livet – at være lykkelig. Det er det eneste, der tæller.” Silvia er enig. Eller rettere: Hun VAR enig. En ting er at sætte sit eget job og hjerte på spil, men kan hun også risikere Bens? Har hun ret til at træffe beslutninger for sin egen lykkes skyld, når de kan påvirke så mange andre mennesker?

Morgenmaden
Silvia har alt at tabe, da hun opsøger Ben, mens han spiser morgenmad på sin yndlingscafé, Tiffany’s, så de kan tale sammen en sidste gang, inden tæppet går ned for ægte kærlighed. 
21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages304
Publish date23 Jun 2023
Languagedan
ISBN print9788771719031