Måske for altid

En hjertegribende roman om en kærlighed, der aldrig dør. 

Pludselig stod han der. Christian. Manden, der knuste hendes hjerte for otte år siden ... 

Rebekka og Christian mødes første gang, da hun ansættes som hans lektiehjælper i gymnasiet. De kunne ikke være mere forskellige. Hun er dygtig i skolen, han er uambitiøs og vil hellere feste. Hun er en enspænder og kommer fra et hjem med misbrug og omsorgssvigt. Han er den populære dreng på skolen og kommer fra en ­vel­havende familie. På trods af deres store modsætninger tiltrækkes de alligevel af hinanden. For første gang i sit liv sænker Rebekka sine barrierer og lukker Christian ind i sit hjerte. Det skulle hun aldrig have gjort. Forholdet stopper brat, da Christian svigter Rebekka og efterlader hende med et knust hjerte. 

Årene går, og de er begge kommet videre med deres liv. Alligevel krydser deres veje flere gange hinanden, og hver gang udfordres ­og vokser følelserne imellem dem. Men hemmeligheder og løgne spænder ben for deres kærlighed, og selvom skæbnen synes at føre dem sammen, rives de hele tiden fra hinanden. 

Måske for altid er en kærlighedshistorie, der strækker sig over flere år – fra den første store forelskelse til en dybere og moden kærlighed. 

Første bog i serien Hjerternes sang.
20,05  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages320
Publish date19 Sep 2023
Published byLindbak + Lindbak
Languagedan
ISBN print9788794384407