Read sample
Read

Sofakartofler og sildesalat - 3

Livet går sin – ikke altid lykkelige – gang for de tre veninder Jenny, Jessika og Sofia.

Jennys mand, Magnus, har udviklet sig til en sexistisk sofakartoffel, der viser mindre og mindre interesse for sin kone. Desuden virker det, som om han skjuler noget for Jenny. Ser han en anden kvinde?

Hos Jessika ringer bryllupsklokkerne. Hendes kæreste og chef, Claes, har friet, og de ønsker et vidunderligt midsommerbryllup. Men der kommer skår i glæden, da Jessikas mildt sagt krævende mor ønsker at planlægge brylluppet – ned i mindste detalje.

Sofia har heldigvis ingen problemer på mandefronten. Men ud over lyst til sin mand har hun også en ustyrlig lyst til salte kiks. Desuden er hendes teenagedatter en kilde til konstant bekymring. Det hele når sit højdepunkt, da datteren inviterer nogle venner hjem, mens forældrene er væk i weekenden. Gad vide, hvad far Henrik har i sit flotte barskab?

Dette og meget andet diskuterer de tre veninder ved deres månedlige frokost på restaurant Dorsia. Og da Sofia benytter lejligheden til at foreslå Jenny, at de skal arrangere en polterabend for Jessika, reagerer Jenny med en blanding af rædsel og glæde. Hun har ikke glemt Sofias lille stunt, da hun overraskede Jessika med en strippende julemand ...

"Sofakartofler og sildesalat" er tredje bind af fire i serien "Højtiderne", der følger de tre veninder gennem et skelsættende år af deres liv.
 

10,06  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages201 Sider
Publish date25 May 2022
Published byGyldendal
Languagedan
ISBN epub9789180000925