Lasternes tid

Storslået indisk familiesaga tilsat thriller-krydderi. Om gangstere, elskere og falske venner, drevet af forførende rigdom og skræmmende korruption. 

Klokken tre en tidlig morgen i New Dehli rammer en Mercedes kantstenen i høj fart, og på et splitsekund er fem uskyldige mennesker døde. Bilen tilhører en meget velhavende mand, men da støvet efter ulykken har lagt sig, er den rige mand ikke at se nogen steder, tilbage står der kun en chokeret tjener.   Lasternes tid er en stor episk fortælling, hvor den eksplosive handling er drevet frem af den rigdom, korruption og vold, der kendetegner den berygtede indiske Wadia-familie - elsket af nogle, foragtet af andre og frygtet af alle.   Vi befinder os i Indien i lasternes tid, hvor penge, nydelse og magt betyder alt, og familiebånd er lige så kvælende, som de er beskyttende.


Deepti Kapoor er født i Moradabad, Uttar Pradesh, og voksede op i Bombay, Bahrain og Dehradun. I 1997 begyndte hun at studere journalistik ved Universitetet i Delhi og tog derefter en master i socialpsykologi. Hun bor i Goa. Lasternes tid er hendes anden roman.
28,78  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages560
Publish date24 Aug 2023
Published byGutkind
Languagedan
ISBN print9788743404446