Paulus Trip

En rejseguide til Paulus og det moderne Grækenland

En sanselig og smagfuld rejseguide rundt i Paulus’ og vores allesammens Grækenland. Stender fører an med sikker hånd og en overflod af viden.

Man kommer ikke uden om lyset, når man skal formidle Grækenland. Både det lys, man får i øjnene, når man lander i en af de mange lufthavne, og det lys, som apostlen og tænkeren Paulus har været for dannelsen af mange landes kultur og samfund.
Poul Joachim Stender har begået en velduftende og Smagfuld guide til det land, der både har aftryk af Paulus’ fodspor og af alle de folks fodspor, som har tilbragt en sommer eller to i det blå-hvide land. Gennem et helt livs samlet indsigt øser han af sin viden om et land, der i alle måder bjergtager den besøgende. Det er en rejse i hælene på Paulus, men også et besøg til de destinationer, der ikke er til at komme udenom. Vi kommer både tilbage i tiden og beser den grund, Europa er bygget på, og som ruinerne af antikken vidner om, og vi bringes rundt i det moderne Grækenland. Alt imens vi lytter til cikaderens sang, der har sunget siden tidernes morgen og dermed forbinder fortid og nutid.
Grækenland har givet os demokratiet, matematikken, retsinaen og fetaosten. Og dertil har en af kristendommens vigtigste skikkelser rejst rundt og revset og opmuntret de første menigheder. Guiden er et krydsklip mellem de mange omstændigheder, der har skabt vores kultur.
Velkommen til en guidet tur til Paulus og det moderne Grækenland

19,63  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages184
Publish date14 Nov 2023
Published byEksistensen
Languagedan
ISBN print9788741010175