Uægte datter af Soldater expedition

“Det er min mors øjne, der kigger tilbage på mig fra spejlet, lige ind i mine. De er på samme tid bedende og bebrejdende. Jeg har levet i 68 år. Det var netop det antal år, mor fik lov at leve. Jeg har så meget, der ligger mig på hjerte. Det trænger sig på. Jeg føler – nej, jeg ved, at jeg skylder mor denne bog”.
I dette sidste bind af trilogien “Uægte Datter af Soldater Expedition”fortæller forfatteren om de første 30 år i England, hvor hendes mand, datter og hun møder udfordringer, de aldrig i livet havde forudset. Det er alt andet end let at flytte til et andet land og leve og drive virksomhed.
Hvad forfatteren gennemlever i løbet af de første 30 år på Salisbury Plain i Wiltshire, får hende til at erkende, at der er mere mellem himmel og jord, end det vi kan se og opfatte med vores basale sanser. Vigtigst af alt er dog, at hun lærer at ære og respektere sin grønlandske oprindelse.

Anna Marie Andersen er født den 8. november 1954. Hun voksede op i landsbyen Dramstrup på Midtsjælland som den næstældste i en søskendeflok på seks piger.
Moderen var grønlænder og faderen dansk. I 1993 flyttede Anna Marie og hendes mand og deres syv måneder gamle datter til Sydengland, efter at de havde købt et mikro-bryggeri kun et stenkast fra Stonehenge.
I 2011, efter fem års kunststudier, fik Anna Marie sin kunstuddannelse fra Winchester School of Art, Southampton University.
Det var i løbet af studierne Anna Marie fik åbnet øjnene for og fik lært at respektere sin grønlandske oprindelse.
22,64  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages283
Publish date18 Dec 2023
Published byForlaget Ravnerock
Languagedan
ISBN print9788794173483