WHAT THE FUCK LARS?

NÅR JEG KAN BLIVE TIL NOGET, KAN DU OGSÅ: 

Mistrivsel er en af vor tids største udfordringer. Jeg møder dagligt unge og voksne, der føler sig presset til at leve op til alle andres forventninger. Alt skal være en konkurrence i dag. Ansvaret ligger hos os voksne hvis vi skal få vores yngre generation til at tro på følgende: Om du er tyk, tynd, høj, lav, må tage medicin, eller er anderledes, så Forstå: Et 4-tal i skolen, er ok, ikke at have store bryster eller de største overarme, er ok. Og det er ok, du gør dig selv glad, fremfor andre. Det reddede mit liv i 2013! 

Jeg råbte om hjælp til psykiatrien i 2015. Svaret fra kommunen var: Du kan få hjælp om 4-6 måneder! Mit svar. Om 4-6 mdr. er det for sent og slut. Farvel 

Jeg var jo fucked op. Jeg anede ikke, hvad der var galt med mig, før jeg blev udredt for mine diagnoser Autisme og ADHD. I dag forstår jeg, at jeg kunne være for meget. MEN, giver det andre mennesker og nogle håndboldkollegaer ret til at dømme mig og vende mig ryggen. 

Hvorfor kan alle blive til noget? Diagnoser eller ej så er vi alle sammen mennesker med forskel-lige styrker og drømme. For at lykkes med sine drømme kræver det især to ting - Tro på dig selv og lad ikke andre styre dig og din drøm - Dine pårørende og din omgangskreds skal bakke dig op, give dig kærlighed og følelsen af, at du godt kan! 

Hvorfor laver jeg denne bog? Det er meget simpelt. Der er så mange lige i dette sekund, mens du læser disse linjer, der lever med udfordringer og ikke får den nødvendige hjælp i tide. Jeg kom så langt ud, at jeg stod med det ene ben i graven. Det må ikke ske for andre. Jeg er et helt andet sted i mit liv nu, hvorfor jeg har gjort det til min livskamp at hjælpe andre
25,21  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages270
Publish date15 Nov 2023
Languagedan
ISBN print9788797501207