RAMT AF KRÆFT – HVAD NU?

RAMT AF KRÆFT – HVAD NU? Er en selvhjælpsbog til kræftramte og deres nærmeste skrevet af Bernt Lassen.

Bogen fortæller hans egen rejse med en kræftdiagnose og beskriver de alternative veje han har fundet sammen med hans hustru Heidi i deres søgen efter årsagen til hans kræftdiagnose.

For Bernt er livskvaliteten vigtigere end hvor længe han kan være her.

Vi tror på at det giver bedre mening at finde og behandle årsagen til en kræftdiagnose frem for at behandle symptomerne.

Vi håber at vi kan være med til at inspirere dig til at komme bedst muligt og hurtigst muligt igennem din eller en af dine nærmestes kræftdiagnose.

Bogens bagsidetekst

Vi havde netop skilt os af med det meste, vi ejede. 35 flyttekasser kunne rumme alt, vi havde tilbage af jordisk gods, og vi planlagde et nyt kapitel i vores tilværelse sammen, hvor vi skulle bo i et hjem på hjul, da jeg fik beskeden: Jeg havde kræft.

Jeg tror på, at der er noget at lære af alle de udfordringer, vi støder på i vores liv, så jeg satte mig for at undersøge, hvad min krop forsøgte at fortælle mig. Det blev en lang rejse, der gav mig en masse viden om både alternative og traditionelle behandlinger og måder at styrke kroppen på.

Svarene på mine mange spørgsmål har jeg samlet i bogen her, så du kan skyde genvej og blive klogere på livet med en kræftdiagnose.

Med bogen vil jeg ikke fortælle dig, hvad du bør gøre i samme situation, men blot dele mine erfaringer, så du selv kan vælge din egen vej på et oplyst grundlag.

Med bogen får du også mulighed for at blive en del af et fællesskab, hvor vi støtter hinanden og deler vores oplevelser som kræftramte.
21,72  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages206
Publish date26 Sep 2023
Published bySucces med Livet
Languagedan
ISBN print9788797478301