Der hvor du ikke vil hen

Lydbog
 
178,80 DKK
Sigrid rydder op i sit hus for at gøre klar til sin forestående død. I en papirkurv finder hendes barnebarn Helene et bundt breve og avisudklip, som ikke alene afslører en række familiehemmeligheder, men også kaster helt nyt lys over mormorens liv og ægteskab.
Sigrid vokser op i en kærlig, velstående familie i Fåborg i begyndelsen af 1900-tallet. Hun er en stor beundrer af sin unge moster Anna, som hun har en tæt tilknytning til. Efter en ulykkelig kærlighedshistorie flygter Anna til Grønland. Hendes rejse til det kolde nord midt under første verdenskrig bliver skelsættende for begge kvinders liv, og deres skæbner vikler sig i usædvanlig og uhørt grad ind i hinanden.
"Der hvor du ikke vil hen" er en roman om nære familiebånd og om at blive offer for dem. Om kærlige handlinger med utilsigtede konsekvenser. Astrid Saalbach er født og opvokset i Helsingør. Uddannet skuespiller. Debuterede som dramatiker i 1981 med hørespillet "Spor i sandet", der blev fulgt op af en lang række radio- og tv-spil samt teaterstykker. Hendes stykker er oversat til omkring tyve sprog og opført eller udgivet i mange lande foruden Danmark, blandt andet Italien, Frankrig, Japan, Kina, Canada og USA. Hun er en af sin generations mest anerkendte dramatikere og har modtaget mange hædersbevisninger. Debuterede som forfatter i 1985 med novellesamlingen "Månens ansigt" og har siden udgivet flere romaner.
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato25 jun. 2021
Sprogdan
Isbn lydbog9788726804621
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld nu
Sprog:
Dansk
Engelsk
Tysk
Alle andre sprog
Format:
Trykt bog
Pdf
Epub
Lydbog