Book format: Printed book Pdf Epub Audiobook
Book language:
Read

Donau

Buy Epub (e-book)
7,39 USD
Den store eventyrer og rejseskildrer Hakon Mielche tager os med ned ad Europas næstlængste fold, Donau. Donau bugter sig igennem ti lande med vidt forskellige landskaber, og Hakon Mielches tur langs floden foregår dels i bil, dels om bord på store både. Bogen er spændende inspiration til enhver, der ønsker at se nye sider af Europa.

"Man skal nu ikke kimse ad Mielche som historiefortæller. Selv om hans lune slår igennem alt, hvad han har skrevet, er han også en hund efter saglighed og akuratesse. Oplagt en bog der tilskynder bilister til at vide yderligere besked." – Politiken

"...man må lade Mielche, at han virker uforandret veloplagt. Hakon Mielche kan fortælle og fortælle, rykke småbidder ud af det enorme stof, der omgiver ham... og kombinere dem til en overraskende, ofte fornøjelig servering, der er overkommelig for en læser." – Jyllands-Posten Hakon Mielche (1904-1979) var en dansk journalist, eventyrer og forfatter. Han er bedst kendt for sine mange spændende bøger om sine eventyrlige rejser rundt i den store verden, som han med stort litterært talent tryllebinder læseren med. Under besættelsen måtte Hakon Mielche meget modvilligt blive i Danmark på grund af udrejseforbuddet. Den tid udnyttede han til at skrive en række biografier samt en enkelt selvbiografi. Hakon Mielche var medlem af Eventyrernes Klub, og hans bøger er blevet oversat til over 10 sprog.
Read
Edition
Printed pages137 Sider
Publish date2019-10-25
Languagedan
Isbn epub9788726052527