Et lys i Zion

Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
10,41 USD
Audiobook
10,41 USD
I foråret 1948 kæmper jøderne i Israel en øjensynligt håbløs kamp for at få oprettet deres egen stat. De er næsten ubevæbnede, og deres skæbne ser ud til at være beseglet, da briterne beslutter sig for ikke længere at gå imellem dem og Haj Amin Husseinis svært bevæbnede tropper, der kæmper for at beholde Palæstina.


Moshe forsøger at få en konvoj med mad igennem for at brødføde de jøder, der er fanget i Jerusalem, mens ægteparret Ellie og David bravt sætter livet på spil for at kapre et lastskib med våben, der skal bruges i muslimernes jihad.

"Et lys i Zion" er fjerde bind i "Zion-krøniken", der fortæller om staten Israels blodige historie i slutningen af 1940‘erne og om de menneskeskæbner, der blev formet af den. I Bodie Thoenes spændende serie "Zion-krøniken" tages vi med tilbage til Israels skæbnedage i slutningen af 1940‘erne og op igennem 1950‘erne. Vi følger forskellige mennesker, hvis liv bliver formet af begivenhederne, og således får vi en indsigt i den konflikt, der startede for så mange år siden og endnu sender chokbølger gennem Mellemøsten. Bøgerne i "Zion-krøniken" kan både læses i forlængelse af hinanden og hver for sig. Bodie Thoene (f. 1951) er en amerikansk, kristen forfatter og står bag over 65 historiske romaner, hvoraf flere har vundet prestigiøse priser. Mange af forfatterskabets romaner har Bodie Thoene skrevet i samarbejde med sin mand, Brock Thoene (f. 1952), der også er forfatter. Temaet i mange af forfatter-ægteparrets romaner er staten Israel og de turbulente år efter dens oprettelse. Deres bøger er oversat til over 20 sprog og har på verdensplan solgt over 35 millioner eksemplarer.
Edition
Printed pages419 Sider
Publish date2019-Jul-15
Languagedan
Isbn epub9788726109771
Isbn audio9788726109962
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook