Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Giftmagersken

En kvindelig apoteker sælger i al hemmelighed gifte for at befri kvinder fra de mænd, der har gjort dem ondt – og det bringer tre liv på en farlig kollisionskurs på tværs af århundreder.


En kold februarnat i 1791 venter Nella i sit skjulte apotek bagerst i en mørk Londongyde på sin seneste kunde. Nella var engang en respekteret helbreder, men bruger nu sine evner i en mørkere sags tjeneste – hun sælger velcamouflerede gifte til desperate kvinder, der er villige til at begå mord for at slippe af med mændene i deres liv. Men da hendes nye kunde viser sig at være en fremmelig 12-årig ved navn Eliza Fanning, sætter et uventet venskab gang i en serie af begivenheder, der bringer Nellas verden i fare og truer med at afsløre de mange kvinder, hvis navne står opført i hendes register.

I nutidens London møder vi Caroline Parcewell, som engang drømte om at kunne leve af sin interesse for historie. På grund af sin mands utroskab er hun nu alene og ulykkelig på den rejse, som skulle have været en fejring af deres 10-års bryllupsdag. Da hun finder en gammel apotekerflaske ved Themsen, bliver hun draget til at undersøge dens oprindelse. Snart viser det sig, at hun har fundet en forbindelse til de uopklarede ’apotekermord’, som hærgede London for over to århundreder siden. Da Caroline graver dybere, kolliderer hendes liv med Nellas og Elizas, for historien tager en chokerende drejning – og ikke alle overlever.

"I Giftmagersken væver Sarah Penner overbevisende tre heltinder og to tidslinjer sammen i en fortælling om gift, hævn og det tavse netværk af kvinder, der hjælper andre kvinder. En tankevækkende og dristigt gennemført debut!"
- Kate Quinn, forfatter til Kodenavn Alice, Jægerinden og Rosenkoden
 

Giftmagersken er Sarah Penners debutroman, som oversættes til 11 sprog verden over. Hun og hendes mand bor i St. Petersburg i Florida sammen med deres miniaturegravhund, Zoe. Giftmagersken er netop købt til filmatisering af produktionsselskabet Fox.

19,49  USD
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages368 Sider
Publish date14 Sep 2021
Languagedan
ISBN epub9789150794700
ISBN audio9788771918731