Book format: Printed book Pdf Epub Audiobook
Book language:
Read
Nu eller aldrig
Epub (e-book)
5,28 USD
I ett desperat försök att mästra skrivkramper flyr han ut till stugan på Dalarö. Efter att ha tänt en brasa sätter han sig vid skrivmaskinen, för att påbörja den bok han försökt få ur sig så länge. "Roman", det första ordet kommer lätt. Han tittar på pappret som sitter fast i skrivmaskinen, skruvar tillbaka valsen, och lägger till ordet "Historisk" överst på sidan. Längre än så kommer han inte. Efter några glas vin åker han in till Stockholm, för att lindra sin ångest.

Samtidigt anländer en ung grabb till huvudstaden. Han har åkt ända från Norrland, för att hitta arbete. Redan på resan har han hamnat i dåligt sällskap, och när han kommer fram har han en rejäl blåtira. Han bestämmer sig för att strunta i alla sina planer, och se vad livet har att erbjuda.

Som av en slump möts de två männen, och ett internationellt äventyr påbörjas i deras försök att fly från verkligheten. Rolf Dahlström är en svensk författare, konstnär och illustratör. Förutom sina romaner har han även skrivit dramatik, bland annat pjäs för radio.
Read
Edition
Printed pages189 Sider
Publish date2019-09-16
Published bySAGA Egmont
Languageswe
Isbn epub9788726180701