Book language:
Danish
English
German
All other languages
Book format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook
EngDan
Read

Sorron lapset

Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
7,84 USD
Tohtorin rouva Julia Oljemark kaipaa jotain uutta. Nuori maanmittari Isidor Tistelberg on juuri sitä, mitä Julia tahtoo. Isidor kuitenkin pohtii, onko suhde tämän jo naimisissa olevan naisen kanssa mahdollinen. Miltä heidän tulevaisuutensa näyttäisi?

Autonomiasta pyristelevä ja sisällissotaan ajautuva Suomi luo dramaattisen näyttämön kielletylle romanssille. Lehtonen kuvaa pienen kaupungin herrasväen tapoja ja historiallista aikakautta realistisesti. Kantava teema on kuitenkin rakkaus – sitä poliittiset kriisitkään eivät voi viedä mukanaan.

"Sorron lapset" on kaksiosaisen sarjan ensimmäinen osa. Toinen osa "Punainen mies" ilmestyi vuonna 1925. Joel Lehtonen (1881–1934) oli suomalainen kirjailija, toimittaja ja kääntäjä. Hänen tunnetuin teoksensa on "Putkinotko", joka on Savoon sijoittuva yhdenpäivänromaani. Lehtonen syntyi aviottomana poikana, ja äiti jätti Lehtosen huutolaislapseksi jo puolivuotiaana. Lehtosen onneksi koitui papinleski Augusta Wallenius, joka huusi Lehtosen itselleen, kun tuleva kirjailija oli neljävuotias.
Read
Edition
Printed pages485 Sider
Publish date2020-Jun-05
Published bySAGA Egmont
Languagefin
Isbn epub9788726307450
Write your own book
Automatic layout. Keep 85% of revenues.
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now