Tilbage til Zion

Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
10,41 USD
Audiobook
10,41 USD
"Howard smilede bredt og rystede på hovedet. "Det ser ud til" – han rakte brevet til bedstefar – "at vi alle sammen er inviteret til bryllup.""

Året er 1948, og de blodige begivenheder i Jerusalem er på sit højeste. De indespærrede i byen og hos Ben Gurions allierede samles for at holde bryllup, men spørgsmålet er, om noget ægteskab kan trives og blive lykkeligt i det kaos, der hersker som følge af staten Israels fødsel.

"Tilbage til Zion" er tredje del i "Zion-krøniken", hvor vi følger de historiske begivenheder omkring staten Israels oprettelse såvel som de skæbner, der bliver påvirket af konflikten. I Bodie Thoenes spændende serie "Zion-krøniken" tages vi med tilbage til Israels skæbnedage i slutningen af 1940‘erne og op igennem 1950‘erne. Vi følger forskellige mennesker, hvis liv bliver formet af begivenhederne, og således får vi en indsigt i den konflikt, der startede for så mange år siden og endnu sender chokbølger gennem Mellemøsten. Bøgerne i "Zion-krøniken" kan både læses i forlængelse af hinanden og hver for sig. Bodie Thoene (f. 1951) er en amerikansk, kristen forfatter og står bag over 65 historiske romaner, hvoraf flere har vundet prestigiøse priser. Mange af forfatterskabets romaner har Bodie Thoene skrevet i samarbejde med sin mand, Brock Thoene (f. 1952), der også er forfatter. Temaet i mange af forfatter-ægteparrets romaner er staten Israel og de turbulente år efter dens oprettelse. Deres bøger er oversat til over 20 sprog og har på verdensplan solgt over 35 millioner eksemplarer.
Edition
Printed pages442 Sider
Publish date2019-Jun-11
Published bySAGA Egmont
Languagedan
Isbn epub9788726109740
Isbn audio9788726109993
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook