Topekaskolen

Køb trykt bog
 
228,71 DKK
”Romanens fremtid er lige her.” SALLY ROONEY 

Et mesterligt fortalt drama om fortrængte familiehemmeligheder, amerikansk identitet og sprogets magt. 

Topeka, Kansas, sidst i 1990erne. I centrum står high school-eleven Adam Gordon og hans forældre, psykologerne Jane og Jonathan. Jane er en berømt feministisk forfatter, og Jonathan er ekspert i at nå ind til problematiske teenagedrenge. Adam selv er en dygtig debattør og freestylerapper med et spirende poetisk talent. Herfra spindes tråde fremad og tilbage i tiden. Fra forældrenes opvækst og første møde til Adams liv som voksen familiefar i Brooklyn. Fra at begære sin næstes hustru til en fatal billardkugle i en kælder. 

TOPEKASKOLEN er en historie om en familie, om hvordan man opdrager en søn til at begå sig i en verden gennemsyret af giftig maskulinitet, og samtidig en forhistorie til vores samtid: den offentlige samtales sammenbrud, den nye højrebølge og den hvide mands identitetskrise. Ben Lerners roman er blevet hyldet af kritikerne og var blandt finalisterne til Pulitzerprisen 2020. 

”En svimlende intelligent forfatter. Et godt sted at starte for alle, der ønsker at forstå nutidens USA bedre.” THE TIMES 

"Modig, vild og, ikke mindst, en kærlighedshandling.” OCEAN VUONG
Udgave1
Trykt sideantal328
Udgivelsesdato16 apr. 2021
Udgivet afGads Forlag
Sprogdan
Isbn trykt bog9788712062240
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld nu
Sprog:
Dansk
Engelsk
Tysk
Alle andre sprog
Format:
Trykt bog
Pdf
Epub
Lydbog