Hvad leder du efter, Mads?

Vejen til lederskab

Da Mads bliver tilbudt en lederstilling i MonITors, har han ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig, de udfordringer han snart står overfor. Hans ønsker for afdelingen kommer hurtigt i modvind med en dominerende direktør, hård konkurrence, en reaktiv virksomhedskultur og kolleger, der ikke nødvendigvis ønsker ham det bedste.

Vejen til at nå de resultater, Mads drømmer om, fører ham til et øsamfund i Middelhavet, hvor han bliver konfronteret med nogle af de spørgsmål, han er nødt til at finde svar på for at lykkes med sit lederskab. Hvorfor vil han overhovedet være leder, hvorfor skal andre følge ham, og hvordan skal han navigere i forhold til ledelsen, når de har forventninger, der strider med hans egne værdier?

Da han atter er hjemme, bliver han ikke mødt med åbne arme. Han oplever, at god ledelse ikke er et quick-fix og bliver tvunget til at træffe afgørende valg.

Hvad leder du efter, Mads? er en fortælling om vejen til personligt lederskab. Om både at ville gå forrest og vise vejen og om at turde være søgende og ikke have alle svarene. Bogen stiller de spørgsmål, du som leder skal kunne svare på for at kunne definere sit indre kompas til en bæredygtig ledelsesform og bedrive ledelse i en foranderlig verden.
19,97  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages0
Publish date07 Jun 2018
Published byForlaget 1785
Languagedan
ISBN print9788797059906