Kompendium i Selskaber og kapitalmarked

Kompendium i Selskaber og kapitalmarked indeholder en kortfattet, overskuelig gennemgang af selskabsretlige grundbegreber, selskabsformer, regnskab og bogføring samt en introduktion til kapitalmarkedet.

I gennemgangen af selskabsformerne er der lagt vægt på at skabe en grundlæggende forståelse for forskelle og ligheder mellem disse. Hovedvægten er lagt på interessentskabet og kapitalselskabet. I kapitlet om kapitalmarkedet beskrives karakteristika ved de finansielle aktører, markedspladser og finansielle instrumenter samt ved regulering af prospekter. Desuden behandles reglerne i markedsmisbrugsforordningen i hovedtræk.

Kompendiet er først og fremmest rettet mod jurastudiets grunduddannelse. Det har til formål at give den studerende et bedre overblik over pensum og sammenhængen mellem de forskellige emner inden for selskabs- og kapitalmarkedsretten. Men kompendiet kan også med fordel anvendes på handelshøjskoler og lignende.

Kompendium i Selskaber og kapitalmarked relaterer sig til lærebøgerne Introduktion til selskabsretten og kapitalmarkedsretten (2. udgave) af Jesper Lau Hansen og Årsrapport og virksomhedsanalyse (9. udgave) af Jørgen Ravn Elkjær.
23,62  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages166
Publish date22 Nov 2022
Published byKompendieforlaget
Languagedan
ISBN print9788771731378