Uformel ledelse på tværs

en praktisk guide

Er du projektleder, tovholder, teamleder, koordinator, intern konsulent eller et andet navn for at være uformel leder med stort opgaveansvar, men uden personaleansvar? Skal du løse tværgående udviklingsopgaver, så skal du ikke bare lede dit team, men også skabe resultater på tværs af andres lederdomæner og arbejdsmåder.

Uformel ledelse er derfor en særlig kunstart, men den bliver ofte gjort sværere, end den er, af både dig selv og din organisation, og det går ud over arbejdsglæden og kvaliteten af opgaveløsningen.

Bogen gennemgår de vigtigste fem ting, du kan styrke for bedst at løse din opgave: 1. Favn kompleksiteten, 2. Brug din magt i det store landskab, 3. Se og brug forskelle konstruktivt, 4. Kommunikér dig gennem tumulten og 5. Brug snoretrækket i dit team. Du får cases, modeller og 34 redskaber til din praksis, og på Teamingbogen.dk kan du hente slides og materiale fra bogen. 

Bogen bygger på Elisabeth Plums bøger Teaming (2019) og Projektteaming (2021 – med Anette Zobbe) og er skrevet til praktikere på videre- og efteruddannelser og til studerende på professionsuddannelser og videregående erhvervsrettede uddannelser.
22,64  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages0
Publish date22 Jan 2024
Published byDjøf Forlag
Languagedan
ISBN print9788757458916