Efter Yang

Fortællinger

Efter Yang: Fortællinger byder velkommen til en verden i en nær fremtid med farligt medrivende virtual-reality-spil, sociale-medie-implantater, hukommelsesprodukter og kærlige, men også uhyggeligt intuitive AI-robotter!

Fra alle steder kan man logge sig på til Den Nye Verden, besøge skinnende huse med hvide vægge, se sit liv lyse op på stimulerende måder. Man kan blive uafhængig af hormonale svingninger, besøge kyssekamre – og få fjernet uønskede graviditeter lige så nemt som at trække en fil hen i papirkurven. Man risikerer at få drænet sin konto eller stjålet sin identitet. Men her er også VR-raves, kroppe befriet fra gamle vaner. Nogle tjener penge på at designe minder. Andre, især unge, drømmer om at være offline.

"Efter Yang" og bogens andre fortællinger giver et både mørkt og humoristisk indblik i, hvor langt folk er villige til at gå i deres afhængighed af de devices, der allerede er godt i gang med at erstatte den menneskelige erfaring.

Om forfatteren
Alexander Weinstein er en af de mest anerkendte forfattere inden for SPEKULATIV FIKTION. Genren breder sig i disse år som en ny bølge fra amerikansk litteratur.
26,16  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages250
Publish date18 Aug 2023
Published byCafé Monde
Languagedan
ISBN print9788794303095