Historier fra 11 minutter i 12

Historier fra 11 minutter i 12 er en samling noveller om brat opvågnen til en virkelighed, der pludselig op- fører sig anderledes end forventet. 

Der er den problematiske lillebror, som er alt for interesseret i skolen, og den 75-årige mand, som får at vide, at han i virkeligheden døde som 2-årig. Der er det forjættende løfte om et kys, som stadig huserer i en gammel mands drømme, og sære marskandiser- forretninger, man nok ikke skal træde ind i. Der er den ukendte forfatter, der læser op for kirkegårdens afdøde forfattere, og forfatteren som skriver om sin kvindelige nabo, men er det i virkeligheden hende, der digter ham? Der er den kærligt dæmoniske far- mor, som giver sit barnebarn mystiske signaler samt mange andre historier ... indtil sælgeren af skudsikre veste ringer op midt om natten. 

Sten Jacobsen er cand.mag. i samfundsfag og historie og har været gymnasielærer fra 1978 til 2015. Tidligere skønlitterære udgivelser: Novellesamlingerne Blind trappe, Hvem kan gøre en dukke fortræd? Hulter til bulter og Uforstandige historier samt romanen Vejen til Berlin. 
19,97  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages156
Publish date27 Oct 2023
Published byBrændpunkt
Languagedan
ISBN print9788794377812