Soulshock

Succes, sorg og store stjerner

Hvor langt vil du gå for drømmen om succes?

Carsten ’Soulshock’ Schack er født under stjernerne i danske Gug og flytter som ung til Los Angeles for at indfri sin drøm om at arbejde med de største stjerner inden for rap, pop og r&b. Undervejs går succesen hånd i hånd med store tab. 

Som sit alias Soulshock, bliver Carsten først en pioner inden for dansk hiphop, inden han tager springet mod USA. Han lykkes, men drømmen kommer ikke uden en pris, og han mister meget og mange undervejs. Venner, sin største kærlighed og sommetider troen på projektet. Den hvide knægt fra Aalborg bliver dj på store hiphopklubber i New York, etablerer sig som en efterspurgt remixer og ender som producer for Whitney Houston, Tupac og mange andre.

Han længes også efter den kvinde, han mistede i en tragisk ulykke i deres hjem i Los Angeles – og savner de venner, der sagde farvel til livet, mens musikken spillede. Soulshock – Succes, sorg og store stjerner er fortællingen om en usædvanlig karriere, der har krævet uanede mængder af dedikation og passion. En rejse mod alle odds.
26,16  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages300
Publish date29 Nov 2023
Published byPeople'sPress
Languagedan
ISBN print9788775933549