Stærk i stormen

"Stærk i stormen" er en længe ventet biografi af Martin Mogensen, kendt fra. bl.a. dokumentarerne ”Smerten bag smilet” med Jason Watt og Søs Egelinds ”Søs og kampen om cannabis”. En personlig fortælling om hvordan man overlever livstruende, svær sygdom når social- og sundhedssystemet opgiver og de sparsomme kræfter er sluppet op. Hvor ingen længere tror på et liv og om hvordan man, mod alle odds, alligevel kan blive et helt og stærkt menneske.  

Martins historie tager skarpsindigt læseren gennem hans tidlige barndom med de første symptomer, gennem teenageårene og voksenlivet, mens han forsøger at finde behandling og lindring, inden han tog et opgør med døden. Og det uventede mirakel, der ændrede hans liv banebrydende. 

Læseren får et meget intimt indblik i, hvordan det er at leve med en invaliderende sygdom og de kampe, der følger med, men også hvordan Martins stærke fighterånd og kulsorte humor hjælper ham til at klare disse udfordringer. Bogen er både smertefuld og inspirerende for alle, uanset social status, med sin rørende, ofte humoristiske og ukuelig optimisme i sin fortælling. 

Søs Egelind har skrevet forordet, og bogen har fået godkendelse fra Kongehuset og indeholder et citat fra Hendes Majestæt, der kritiserer de myndigheder, der ikke behandler de svageste i samfundet ordentligt. Formentlig den stærkeste kritik af sociallovgivning til dato. Bogen indeholder illustrationer og tillæg der gør op med tabubelagte emner.
27,07  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages213
Publish date12 Dec 2022
Published byNordic Book
Languagedan
ISBN print9788797408605