Rugemoren fra helvede

Kampen for mine børn

Virkeligheden overgår fantasien i et kaos af svindel og knuste drømme i Annikas kamp for at blive mor.

Billedet på Facebook fik det til at løbe koldt ned ad ryggen på Annika. Det viste en tatovering med børnenavne og fødselsdatoer – navnene på et par tvillingepiger, der, hvis man regnede tilbage, passede med datoen for de befrugtede æg, som Annikas rugemor havde fået sat op. Befrugtede æg, som rugemoren påstod var gået tabt.

Havde hun snydt Annika og fuldført graviditeten? Havde hun beholdt børnene selv, selvom de var skabt af Annika og hendes kommende mand? 

Rugemoren fra Helvede er en hudløst ærlig skildring af en tiltænkt mors møde med en svindlende rugemor og den efterfølgende kamp for retfærdighed. En selv- og samfundskritisk fortælling om ikke at kunne skabe liv og om at prøve alligevel ved hjælp af en anden. Annika skildrer ubærlige følelser og voldsomme udbrud af magtesløshed og en vedvarende smerte forårsaget af barnløshedens tortur. Undervejs kæmper hun med tankerne om de to små piger, som – på trods – alligevel bliver født ind i denne verden. En verden, Annika først fik adgang til efter flere års opslidende kamp mod en forældet lovgivning på rugemorområdet.
24,42  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages200
Publish date26 Sep 2023
Published byPeople'sPress
Languagedan
ISBN print9788775933570