About the author

Lene Rachel Andersen (born May 15, 1968), Danish author, indie publisher, economist, futurist, and philosopher. She was born and raised in Taastrup, a suburb west of Copenhagen, Denmark. Her first books were the series Baade-Og, her latest book is The Nordic Secret. In 2018, Andersen co-founded the Copenhagen based think-tank Nordic Bildung and the folk-Bildung association Fremvirke. Since January 2019, Andersen is a member of the Club of Rome.

Polymodernitet

Mening og håb i en kompleks verden

Verden forandres, og vores gamle viden og forståelse giver ikke tilstrækkelige svar længere. I takt med at de bliver utilstrækkelige, fungerer vores gamle måder at reagere og agere på i stadig mindre grad. 
Sociale normer og opførsel, som plejede at gøre et godt indtryk, opfattes pludselig som krænkende, og en god uddannelse, der plejede at føre til et godt job, er forældet, stort set det øjeblik man står med eksamensbeviset i hånden. Vores kulturelle kompas kan ikke rumme og bedømme verden godt nok længere. For de situationer og udfordringer, vi står overfor, var ikke en del af vores virkelighed, da vi voksede op og lærte, hvordan verden hænger sammen.

Polymoderniteten giver os en ramme, hvori vi kan forstå os selv og vores samfund på en mere kompleks måde. Polymodernitet er en måde at styrke både lokal, national, kontinental og global kulturel arv for alle. Dermed er det også en mulighed for at afmontere noget af den frygt, som mange har, for at de kommer til at miste deres kultur og tryghed, når den globale økonomi, internettet og de eksponentielle teknologier disrupter vores nuværende samfundsmodel.

DENNE BOG HAR TIDLIGERE VÆRET UDGIVET UNDER NAVNET METAMODERNITET
17,36  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages138
Publish date23 Nov 2023
Published byNordic Bildung
Languagedan
ISBN print9788793791237