Silver Corp - Testamentet

KOM MED TIL NEW YORK MED EN AF DANMARKS MEST POPULÆRE ROMANCEFORFATTERE

Under en forretningsrejse til London får Holden Silver besked om sin fars pludselige død. Nyheden kaster ham ud i en personlig krise, da han med et går en usikker fremtid i møde. Kan han beholde sin stilling som direktør i familiefirmaet? Kunne han overhovedet stole på sin far? Og kender hans brødre til den hemmelighed, som Holden har båret på hele sit liv?

I flyet på vej hjem til New York møder han stewardessen Catalina Ruiz, der tilbyder ham en skulder at græde ved. Men hvem af de to har egentlig mest brug for nogen at betro sig til?

Faderens tidlige død er dog kun begyndelsen på Holdens kvaler. Testamentet viser sig nemlig at gemme på en overraskelse, som ingen havde set komme …

Silver Corp er serien om USA’s største familieejede guld- og sølvproducent. Over tre bind følger vi hver af brødrene Holden, Ford og Griffin Silver, der som arvinger til firmaet stilles over for store udfordringer efter faderens pludselige bortgang. Serien er fyldt med broderskab, bedrag, kærlighed og ikke mindst masser af spice.
17,32  USD
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages408
Publish date22 Mar 2024
Published byForlaget Steam
Languagedan
ISBN print9788794424585