Read sample
Read

Luppen på gruppen

4 lederværktøjer til grupper på afveje

Vil du gerne udvikle din medarbejder- eller ledergruppe? Drømmer du om at få flere af gruppens stemmer i spil på jeres møder, og vurderer du, at gruppen har et større potentiale for at arbejde endnu bedre sammen? Måske oplever du endda, at gruppens dynamik af og til står i vejen for de opgaver, som du ønsker, at dine medarbejdere skal koncentrere sig om? Hvis det er tilfældet, så er denne bog noget for dig.

Bogen LUPPEN PÅ GRUPPEN giver dig 4 værktøjer, der hjælper dig med at få vendt gruppens dynamik, så flere af gruppens gode kræfter kommer i spil, og flere tager et medansvar for det, de er utilfredse med:

• Gruppeluppen
• Gruppehåndslaget
• Involveringscirklen
• Bekræftende samtaler

LUPPEN PÅ GRUPPEN er en værktøjsbog til ledere med personaleansvar og til projektledere og konsulenter, der faciliterer gruppers arbejde i både private og offentlige virksomheder.

"Letlæselig og direkte omsættelig i en travl hverdag. Igennem en lang række konkrete eksempler illustrerer bogen nogle af de udfordringer, som det at arbejde i grupper giver – men bedst af alt – suppleret af et refleksionsafsnit til lederen, som ønsker den bedst mulige gruppedynamik. Bogen holder således et spejl op foran dit personlige lederskab, samtidig med at den præsenterer forskellige retninger, du kan tage."
- Jane Sandberg, Museumsdirektør, ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation
30,19  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages150
Publish date20 Sep 2017
Languagedan
ISBN print9788771581324
ISBN epub9788771581331