Bogens Triumf

Buy printed book
 
33,39  USD
Audiobook
 
23,85  USD
”Magien er i alt det, du gør. Glem det aldrig.”

Det magiske manuskript har bragt Ariadne til sin elskede Matteo med hjælp fra verdens bedste broderskab. Ariadne har besluttet sig for at følge ham, også selvom deres liv vil blive et skyggeliv, hvor de ikke kan gifte sig. Uden Matteo lever hun kun halvt, og det er livet ikke værd. Ønsker han det samme? Deres rejse sammen og hver for sig er kun lige begyndt, og loyaliteten over for broderskabet får fatale følger.

I nutiden har Matilde nået bunden og er rejst til Prag for at opsøge Felix og bede ham om hjælp. Vil Felix og det gamle manuskript kunne hjælpe Matilde på trods af, at det har ført hende i kløerne på Black Raven Publishing? Hvad, hun ikke ved, er, at Felix og hans familie holder nøglen til en flere hundrede år gammel vendetta, der har forbindelse til manuskriptet.

Følg Ariadne, Matteo, Matilde og Felix i andet og sidste bind af Det Magiske Manuskript, Bogens Triumf, som er fortsættelsen til først bind, Bogens Bekendelser. Vi skal fortsætte vores rejse med bogen i Europa, Indien og Amerika i nutiden og datiden.
Edition1
Printed pages390
Publish date18 Sep 2021
Published byAugusta Publishing
Languagedan
ISBN print9788793918115
ISBN audio9788793918184
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook