Det bedste for barnet / En farlig aftale / Kun dig

Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
125,62 DKK
Det bedste for barnet

Charlotte har brudt sin regel om at holde arbejde og fornøjelse adskilt én gang. Og det har fået konsekvenser. Hun møder op hos den velhavende Brando Ricci for at fortælle om sin graviditet … hun vil ikke have hans penge, og han behøver ikke at involvere sig.

Men det går ikke som planlagt, for Brando vil være far til sit barn. I Toscana!

 En farlig aftale

Det, der starter som en ren Romeo og Julie-historie med en fejde mellem to familier og dyb kærlighed mellem deres respektive børn, afviger fra historien, da den unge heltindes mislykkede forsøg på at stikke af med sit livs kærlighed, naboens søn, ender tragisk - ikke med død, men med den brutale afslutning af deres intense forhold.

I syv år ser de unge elskende ikke hinanden, og ved gensynet er der ikke kærlighed i luften, men derimod vrede og hævntørst.

 Kun dig

Fem år efter en bitter afsked føler Orsino Chatsfield stadig, at der er noget uforløst i hans forhold til Poppy Graham. Så da han bliver begravet i en lavine, er det Poppys stemme, der får ham til at kæmpe videre. Han ved, at han er nødt til at se hende igen og finde ud af, hvad der er mellem dem. Det er et mysterium og et behov, han må have ud af sit system, så han én gang for alle kan lægge fortiden bag sig ...

Udgave
Trykt sideantal480 Sider
Udgivelsesdato01 jul. 2021
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
Isbn epub9789150794526
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld nu
Sprog:
Dansk
Engelsk
Tysk
Alle andre sprog
Format:
Trykt bog
Pdf
Epub
Lydbog