Kysset, der ændrede alt / Songs oprør / Åndeløse hjerte

Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
15,98  USD
Kysset, der ændrede alt

Jake Reed og Claire Blakes familier har hadet hinanden i generationer. Jake og Claire er naboer, men har aldrig talt med hinanden. De har været indædte fjender lige til den dag, hvor en brand hærger området, og Jake redder hendes liv. Pludselig ser han rigtigt på hende og bliver forbløffet over, at han er så tiltrukket af en kvinde, han altid har hadet. Og tiltrækningen er gensidig, så hvad gør de nu?Songs oprør

Garrett Song er så tæt på at overtage familiefirmaet, LA’s hotteste modeimperium, da Songmatriarken insisterer på, at han gifter sig med den kvinde, hun har valgt til ham. For at kvæle det kontrolforsøg i fødslen rekrutterer han Natalie Sobol til at spille sin forlovede.
Natalie har lige så hårdt brug for en fakeforlovet, som Garrett har. Men da lidenskaben brænder igennem deres kyske arrangement, kan flammerne ende med at fortære dem begge.

 Åndeløse hjerte

Efter en alvorlig ulykke havde Hollywoodproduceren, Grant Carter, aldrig forestillet sig, at han ville vende tilbage til hesteverdenen. Men da han skal producere en film om et galopdynasti, har han ikke noget valg. Heldigvis sørger stjernejockeyen, Tessa Barrington, for at distrahere ham med sin attitude, sit fantastiske udseende og en overraskende uskyld, han ikke kan modstå.

Edition
Printed pages480 Sider
Publish date01 Jul 2021
Published byHarlequin
Languagedan
Isbn epub9789150794281
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook