Sommergæsten

Agnete er lige blevet enke, og hendes hus i Mölle føles med et alt for stort. Derfor beslutter hun at udleje et værelse for at polstre husholdningskassen.
 
Henning fortalte hende før sin død, at han havde en datter født uden for ægteskab, og den viden gnaver i hende. Desuden skal hun også have besluttet, hvad hun skal gøre med hans aske, som hun har gemt under sengen. 
 
Danske Sophie er vokset op hos sin rockstjernemor, og da hun får at vide, hendes far er død, rejser hun til Mölle. En pludselig indskydelse får hende til at leje Agnetas værelse, og sommeren forvandles til et svimlende eventyr - indrammet af sorg og lykke, rødvin og jordbærsaft, kærlighed og skuffelse. Men også af et stærkt, nyt venskab, som ingen af de to kvinder havde forventet.
 

ANNA SUNDBECK KLAV spenderede en del af sin ungdom i København og har stadig en fod på hver side af Øresund. Nu for tiden skriver hun både moderne og historisk feelgood med en forkærlighed for gemte perler i Danmark og Sverige. Hun bor i Skåne med sin familie.

Anna er også aktuel med lydbogsserien Herta, der delvist udspiller sig i Danmark. 

 
19,49  USD
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages304 Sider
Publish date01 Jun 2022
Languagedan
ISBN epub9789150794892