Listen to sample
Listen

Smukke ting

Erindringer

"Jeg kommer fra en familie, der er blevet formet af tragedier og forbundet af en helt usædvanlig og ubrydelig kærlighed,” skriver Hunter Biden i Beautiful things, som udgives af USA’s største forlag, Simon & Schuster, og som i Jakob Levinsens danske oversættelse kommer til at hedde Smukke ting.
Bogen er en barsk, rørende og velskrevet fortælling om at vokse op i skyggen af amerikansk politik. Om at opleve stor sorg og synke ned i et altfortærende misbrug af alkohol og stoffer. Om at blive skydeskive for en smædekampagne iværksat af staben omkring daværende præsident, Donald Trump. Og om at overvinde problemerne og rejse sig takket være et fasttømret sammenhold og en betingelsesløs kærlighed fra de allernærmeste – især faderen Joe Biden.
Forfatteren Stephen King har læst bogen og giver den følgende ord med på vejen: ”I Anonyme Alkoholikere plejer vi at sige, at uanset om man kommer lige fra Yale eller fra fængslet, er alle misbrugere lige. I sin rystende og stærkt læseværdige erindringsbog beviser Hunter Biden endnu engang, at hvem som helst – selv en søn af USA’s præsident – kan komme totalt på afveje i et mareridt af afhængighed. Der er nok af erindringer om de tre R’er (rom, ruin og redning), men i netop denne bog fremstår nogle passager gribende klarsynede. Han indleder med et spørgsmål: Hvor er Hunter? Svaret er, at han er lige her i bogen med både alt det gode, det onde og det smukke.”
Smukke ting udkommer 6. april 2021 i USA, Danmark og en række andre lande.
25,16  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date06 Apr 2021
Languagedan
ISBN audio9788740072396