Mit liv som det talte sprog

Du står med en bog i hånden, som vil give dig en indsigt i mit liv. Det er derfor, jeg har skrevet bogen – for din skyld og for min skyld. Jeg elsker livet, og jeg elsker roen i mit liv. Vi har alle sammen prøvet at være unge mennesker. Det er det, min bog blandt andet handler om. Et liv, hvor det gjaldt om at holde fast. Et godt og smukt liv på Nørrebro, men også hårdt. Som byfilosof og meget søgende efter livets hemmeligheder. Jeg går ind for, man opklarer sit liv, og man bliver tankerig. Alle har prøvet at sidde fast og oplevet, at man ikke kan komme videre. Det er livets penge, jeg ved egentlig ikke, hvorfor det skal være sådan, jeg tror, det er, fordi vi skal blive bedre mennesker over for hinanden i Danmark. Vi kunne også blive bedre over for os selv og andre. Være mere medfølende og tolerante over for folks forskelligheder. Jeg går ind for rummelighed og kærlighed over for andre folkeslag. Det skal vi simpelthen bliver bedre til. Jeg arbejder hver dag på, at livet er en tilvænning, og med de ord vil jeg sige, at der er noget i os alle sammen, som kan give os den mening, som vi har brug for til at opleve universel kærlighed. På den måde hænger det hele sammen i den kollektive bevidsthed. Jeg håber, du vil føle, at det er interessant at læse denne bog.         

Uddrag af bogen 
Der, hvor det går hen og bliver spændende med mit liv, er en konstant søgen efter sandheden. Det har været så ekstremt, at jeg simpelthen har mistet kærester og venner på den konto, da de simpelthen ikke forstod, hvad jeg sagde til sidst. Og til sidst var jeg ligeglad med, hvem jeg snakkede med. Jeg tror egentlig ikke, det var mig, der blev holdt udenfor, jeg tror, det var mig selv. Denne her glæde ved at være til og snakke med hinanden er for mig noget, jeg lige er begyndt på eller i hvert fald ser, at tingenes tilstand er sådan. Det er mig selv, der har lukket mig ude fra verden, jeg har meget svært ved at se den side af livet, som er i Danmark. Men det passer mig heller ikke helt, at jeg ikke snakker med folk, måske sker det hele samtidigt i vores bevidsthed.

Om forfatteren 
Kasper Mechlenburg (f. 1973) er digter, musiker og skuespiller. Han har tidligere udgivet digtsamlingerne Låste døre og Lånte drømme.
12,07  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages98
Publish date20 Oct 2023
Languagedan
ISBN print9788776084592